PADEL TRAINING

Een trainer van Ruud Padel geeft op persoonlijk wijze les met een plan voor iedere cursist. Kwaliteit op het gebied van techniek, tactiek, conditioneel en positioneel staat voorop! Onze trainers weten spelers te motiveren op positieve wijze, waardoor onze cursisten met een lach van de baan of komen.

Wat is Padel?

Padel is al jaren één van de grootste sporten in Spanje en in veel Zuid Amerikaanse landen. De sport wordt in een rap tempo steeds populairder in Nederland. 

Padel heeft alle eigenschappen, die een moderne sport aantrekkelijk maken. Het is makkelijk om te leren, dynamisch en door de kleine afmetingen van het veld is het snel gezellig.

Het is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en is omringd door (glazen)wanden en hekwerk.

 

Bedrijvenpadel

Ruud Padel heeft volop mogelijkheden voor bedrijvenpadel. Wil jij met jouw collega’s op sportieve wijze invulling geven aan het jaarlijkse bedrijfsuitje? Neem contact op Ruud Baars (06-55 367 043) en informeer naar de mogelijkheden