WIE ZIJN WIJ?

Ruud Baars: "Padel heeft alle kenmerken, die een moderne sport nodig heeft om te slagen. Het is snel te leren, actief en sociaal."
Ruud van Hees: "Padel is dynamisch, technisch, tactisch, de snelst groeiende sport, straalt teamplay uit en is fun."
Kees Bosma: “Met zijn dynamiek, vele balcontacten en hoog spelplezier raak je makkelijk verslaafd aan Padel!”

Ruud Baars
Sinds oktober 2010 is Ruud ondernemer. Hij richtte Baars Tennissschool op, met als doel hier een hoop van te leren. Op dat moment had hij geen idee wat voor impact dit op zijn leven zou hebben.

Inmiddels is Baars Tennisschool, door actief samen te werken met haar negen verenigingen, een toonaangevende organisatie in de Kop van Noord-Holland. Ruud neemt als eigenaar het voortouw door pro-actief richting clubs te communiceren en constant nieuwe initiatieven te ontplooien om leden te binden/werven. Dit wordt door de samenwerkende verenigingen erg gewaardeerd.

KNLTB
Verder verzorgt Ruud al jarenlang workshops voor de KNLTB. Tijdens deze bijeenkomsten deelt hij zijn ervaringen over bijvoorbeeld het werven van vrijwilligers, werven en behouden van (jeugd)leden of Tennis Alles-in-1. Anderzijds leert hij weer van de aanwezige verenigingen en deelt deze ervaringen met zijn eigen clubs.

Ruud Padel
In samenwerking met naamgenoot Ruud van Hees en Kees Bosma richt Ruud zich nu op de Padelsport. Inmiddels is Ruud ruim 2 jaar actief als Padeller, aangestoken door een groepje enthousiastelingen bij TPC Daalmeer.

Ruud van Hees
Al sinds 1993 is Ruud een enthousiaste tennisleraar, die bij diverse clubs in Noord Holland, met alle niveaus heeft gewerkt. Zijn kwaliteiten zijn ingezet om in deze regio uiteenlopende niveaus en mensen te kunnen voorzien van trainingen. Denk hierbij aan jong, oud, rolstoeltennissers, recreatief t/m hoog niveau.

TennisXpress
In 2012 werd Ruud eigenaar van een fysieke winkel, Tennisxpress. Een tennis, squash en padel speciaalzaak in Hoorn. TennisXpress levert naast een zeer professionele bespanservice ook alle benodigde materialen aan particulieren, clubs en bedrijven. De specialist van Noord-Holland!

Ruud Padel
In 2017 werd Ruud gepakt door het virus padel. Hij startte met de verkoop van materialen in de winkel en speelde veel toernooien en competitie. Tevens behaalde Ruud zowel zijn trainerslicentie bij de NPB (Nederlandse Padel Bond) en KNLTB en werd hij opgenomen in het Nationale Padel team 45+. Met dit selecte gezelschap mocht Ruud meedoen aan WK en EK Padel veteranen. Door deze ervaringen heeft Ruud een ontzettend groot netwerk en veel kennis opgedaan wat ten goede komt aan Ruud Padel.

Kees Bosma
Al van jongs af aan is Kees gek van sport en is hij vaak te vinden bij diverse sportverenigingen in zijn omgeving. De passie voor sport is altijd gebleven en uiteindelijk omgezet naar een studie Sportmanagement in Groningen.

Sinds begin 2018 is hij in dienst van Baars Tennisschool en draagt hij de verantwoordelijkheid over de administratie en planningen. Kees is een regelaar en probeert altijd op persoonlijke wijze cursisten te helpen.

Verenigingsleven
Naast zijn werkzaamheden bij Baars Tennisschool is Kees actief als vrijwilliger bij meerdere sportverenigingen in Wieringerwerf.

Zo organiseert hij bij tennisvereniging TC de Maaier het open toernooi, zette hij samen met zijn vrienden een zaalvoetbalvereniging op en is hij het vrijwilligersbeleid bij zijn regionale voetbalclub aan het reorganiseren.